2015-04-04 09:19:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Kellemesen alakul a hétvége

Napi horoszkóp április 4-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Nap a Kos jegyében együtt áll az Uránusszal. Használja ezt az időszakot arra, hogy tisztába jöjjön a hosszú távú terveivel. Mit akar megmutatni a világnak magából? Miben rejlenek az erősségei? Mi teszi boldoggá?

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz a Bika jegyében áll, és a Mars is ideért, ez egy kicsit kimerítheti, a kapcsolataiban pedig feszültségek és összetűzések fordulhatnak elő. Este készüljön az ünnepre, és élvezze ki a családjával töltött idő minden percét.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Egészen biztosan érez majd valami belső nyugtalanságot, és vágyat arra, hogy összejöjjön valakivel, akivel kettesben élvezheti az életet. Ne most tartson diétát, ellenben ügyeljen jobban az egészségére.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Most csak az segít, ha elengedi magát, és hagyja az életet a saját medrében folyni. A Bika jegyében álló Vénusz ellazítja, leveszi önről a nyomást, és érzelmeket ébreszt önben. Keresse a kapcsolatot az emberekkel, és fordítson időt a barátaira!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma nem szabad gyorsan és kapkodva tevékenykednie, különben komoly hibákat követhet el, vagy saját magát csaphatja be valamivel. Este ne mulassza el megnézni a legkedvesebb filmjét.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Mérleg jegyében álló Hold sokakat szétszórttá tesz, ön azonban végigviszi az eltervezett programot akkor is, ha az elveszi az erejét. A Vénusz a Bika jegyéből „szerelmi hullámokat” és energiákat küld önnek.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Jupiter kellemes fényszöget vet a Mérleg jegyére, és határtalan energiával ruházza fel önt. Egészen biztos lehet abban, hogy a világon ma a Mérlegek teszik a legfontosabb dolgokat.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Vénusz sok segítséget küld önnek a Bika jegyéből, így folytathatja a sikeres szerepléseket. A Mars is ellátja a szükséges energiával, így senki sem tud ellenállni önnek. A Neptunusz a Halak jegyében „kényelembe helyezte” magát, pihenjen ön is az ünnep alatt.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A hét vége nagyon kellemesen alakul: teret kap az öröm, a szórakozás és a lazítás. A Nap a Kos jegyéből rengeteg energiát ad önnek, könnyen érhet el sikereket. Élvezze ki amiért megdolgozott! Az érzékiség is előtérbe kerül...

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma garantáltan nem kell megerőltetnie magát, minden a megfelelő rendben halad a maga útján. A Hold a Mérleg jegyében áll, nem a győzelemről vagy a vereségről, hanem inkább a kellemes együttlétről, a gyöngédségről és a közelségről szól a mai nap.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Mérleg jegyében áll, a következő napokban minden úgy fog menni, ahogyan ön szeretné. Egy dolog kivétel ez alól: a munka. Mivel hétvége van, ráadásul ünnep, egyébként sem kéne erőltetnie a karrierépítést.

Halak: II. 19. - III. 20.
Legyen nyitott, és figyeljen oda a megérzéseire, ezek elárulják önnek, hogy mi az igazán fontos. Anyagi ügyekben pozitív változásokat hozhat a mai nap.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: